27 / 04 / 2024

Öz Bayazıt İnşaat nerede

Öz Bayazıt İnşaat nerede

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Aym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet İlhan tarafından kuruldu.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Apple'dan kritik açıklama! Bunu yapmazsanız hackerlar bütün verilerinize erişebilir! Acilen bakın!

Apple, iPhone, iPad ve Macbook'ları etkileyen ciddi bir güvenlik sorununun keşfedildiğini duyurdu! Apple açıkladı, eğer bunu yapmazsanız bütün verileriniz ifşa olabilir! İşte ayrıntılı bilgi...

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar?

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar? sorusu sigortasız çalışanların merak ettiği sorulardan biridir. İşte merak edilen yanıtlar!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Öz Bayazıt İnşaat nerede Haberi

Öz Bayazıt İnşaat nerede

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.­Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü  özel ve resmi inşaat, kat karşılığı, kooperatif, iş yeri, inşaat ve taahhüt işleri, tarihi eserlerin restorasyonu, yol, park, bahçe, kaldırım, su arkı, içme suyu hattı, kanalizasyon, arıtma tesisi, elektrifikasyon, kanal, köprü, menfez, sondaj, iskele, liman, hava alanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları,enerji nakil hatları, hafriyat, tesisat taahhüdü ve yapımı, bu işlerle ilgili her nevi proje, plan, mühendislik, teknik müşavirlik ve müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, uygulaması, takibi,...