05 / 05 / 2024

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat kimin 

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat kimin 

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Allah Verdi Polar tarafından kuruldu.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Numan Sabit Emek tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Tatlı tarafından kuruldu.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat kimin  Haberi

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat kimin 

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Allah Verdi Polar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat ve yapı taahhüt ile müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Öz Global Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; Z.GÖKALP MH.S.DEMİREL BLV.MALL OF İST.SİT.AP.NO.7 E/136...