11 / 05 / 2024

Öz Koray İnşaat iletişim

Öz Koray İnşaat iletişim

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Deniz Yıldız tarafından kuruldu.

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kereci tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Kızılkum İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Caterıng Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkum İnşaat Otomotiv Nakliye Turizm Caterıng Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Gidiş tarafından kuruldu. 

Öz Erba İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erba İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akar ve Cemal Akar ortaklığında kuruldu.

Öz Meska İnşaat Emlak Gıda Turizm Pazarlama Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Meska İnşaat Emlak Gıda Turizm Pazarlama Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Özkaya tarafından kuruldu. 

Öz Koray İnşaat iletişim Haberi

Öz Koray İnşaat iletişim

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit,alçı,çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla,ateş,tuğlası,kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans,seramik,vitrifiye,marley,parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon Malzemeleri,duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her...