15 / 05 / 2024

Öz Miroğlu İnşaat

Öz Miroğlu İnşaat

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karslı Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile M.Mansoor M. Abdullah tarafından kuruldu.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Öz Miroğlu İnşaat Haberi

Öz Miroğlu İnşaat

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karslı Ahmet Caddesi'nde kuruldu. 


Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A İNŞAAT  İNŞAAT  MALZEMELERİ a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi vearsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yapılmış olan binaları kiraya vermek, kiralamak,komisyonculuğunu yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakilkonut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...