13 / 05 / 2024

Öz Şahinşer inşaat iletişim

Öz Şahinşer inşaat iletişim

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Öz Kaçanlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kaçanlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Öz Şahinşer inşaat iletişim Haberi

Öz Şahinşer inşaat iletişim

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- METAL 1- Her türlü metal ürünleri, demir-çelik ürünleri, paslanmaz çelik ürünleri, Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, kurşun, kalay, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti malzemelerinin toptan ve perakende alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının toptan ve perakende alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. B- HURDA , 1- Her türlü ikinci el levha, çapak,inşaat demirleri, demir-çelik ürünleri, paslanmaz çelik ürünleri, Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, kurşun, kalay,...