10 / 05 / 2024

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Kerem Baysal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kurtoğulları tarafından kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çiftçi ve Veysi Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

Saadoğulları İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Saadoğulları İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Saad Mazouzi tarafından kuruldu.

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat 2015'te, Kerem Baysal Müdürlüğü'nde kuruldu.


Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...