08 / 05 / 2024

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı kimin

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı kimin

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Küçüktepe tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı kimin Haberi

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı kimin

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.


Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi konusu: 

1-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2-Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 4-Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan...