05 / 05 / 2024

özak gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi

özak gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşümün sadece binaları yenilemek anlamına gelmediğini belirten ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, yeşil alan, altyapı, enerji tasarrufu ve sosyal donatıların da bu sürecin parçası olduğunu söyledi...

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Özak GYO Demre gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Demre 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyüne yer alan Demre'deki gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Özak Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün tahsis süresi uzatıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün kesin tahsis süresi uzatıldı.

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

Özak GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti.

Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

RAM Gayrimenkul kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor!

Etiler, Bostancı ve Kalamış gibi İstanbul'un merkezi bölgelerinde dönüşüm projeleri geliştiren RAM Gayrimenkul, 'MaaNaa' markalı projeleriyle kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor. Şirket, 2016'da 4-5 yeni projeye başlayacak.

Özak GYO'nun Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresi donduruldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulün imar uygulaması işlemleri tamamlanıncaya kadar yatırım süresini dondurdu.

Kuyumcukent Gayrimenkul kentsel dönüşüm yapacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kadıköy'de Hatipoğlu Apartmanı sakinleriyle kentsel dönüşüm anlaşması sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporları!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

özak gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi Haberi

özak gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi



Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, ‘kentsel dönüşüm’e yönelik açıklamalar yaptı. Sektörde arz-talep dengesinin iyi kurgulanmasını önemsediklerini anlatan Coşkuntürk, şöyle devametti: “Kentsel dönüşüm yeşil alandan yolların artırılmasına, enerji tasarrufundan sosyal yaşama kadar bir çok halkayı içeriyor. Bu halkaların birinin eksik olması halinde kentsel dönüşüm tamamlanamaz. Devletin kanunlarla ortak konsensüs oluşturması gerekiyor ve işi yüklenici firmaya devretmesi gerekiyor.”


Konutların ömrü 50 yıl 


Gezi Parkı olaylarının sektöre etkisini değerlendiren Coşkuntürk, olayların satışları çok fazla etkilemediğini aktardı. Coşkuntürk, “Konutlar 40- 50 yıl gibi uzun ömürlü ürünlerdir. Böyle süreçlerde ülkelerin ekonomilerinde iniş ve çıkışların olması da gayet normaldir” dedi.


Bir zamanlar insanların daha çok banliyölerde yapılan yeri projelerden ev aldığını belirten Coşkuntürk, şimdilerde ise durumun değiştiğini aktardı. Şehir merkezindeki projelerin revaçta olduğunu kaydeden Coşkunturk gerekçe olarak...