03 / 05 / 2024

Özak GYO yapı kredi

Özak GYO yapı kredi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yapı Kredi' den 35 milyon lira kredi kullandı.

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapılan o açıklama ve proje ile ilgili detaylar...

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Maltepe projesinin yapı ruhsatını aldı. Peki Özak Maltepe projesi nerede inşa edilecek? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO'nun 2 projesinden 305 milyon TL'lik satış!

Özak GYO projelerinden Özak Göktürk projesinde yaklaşık 281 milyon TL, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 24 milyon TL tutarında satış işlemi yapıldı. 

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO yapı kredi Haberi

Özak GYO yapı kredi

Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den, 35.000.000 TL tutarında 2 yıl vadeli işletme kredisi kullanılmıştır. 


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...