28 / 04 / 2024

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO, mülkiyeti bağlı ortaklıkları Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'de olan Antalya ili, Serik ilçesi, Cumalı Mahallesi 276 ada 3 parselde yer alan lojman binasını satın aldı.

Lojman binasının Özak GYO portföyündeki Ela Excelence Resort Otel ile bütünlük arz etmesi ve turizm faaliyetlerinde kullanılan tüm gayrimenkullerin şirket portföyünde yer almasi için satın alındığı belirtildi. 

Satın alma işleminin 29 Kasım tarihli Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleştirildiğine dikkat çekilen açıklamada, gayrimenkulün 142 milyon TL bedel ile satın alındığı belirtildi. 

Lojman binasının tapu devri Özak GYO'ya gerçekleştirildi.

Özak GYO, Antalya Serik te lojman binası aldı! 142 milyon TL ye! 

Özak GYO tarafından yayımlanan değerleme raporuna göre; Antalya İli, Serik İlçesi, Cumalı Mahallesi’nde konumlu 276 ada 3 parselde yer alan “Üç Katlı Betonarme Lojman Kazan Dairesi Havuz ve Arsası” vasıflı lojman binasının KDV dahil satış değeri 170 milyon 400 bin TL olarak açıklandı. 

Yüzölçümü 6 bin 620,18 metrekare olan söz konusu gayrimenkul, Antalya Serik yolunda Antalya il merkezine doğru ilerlerken sağ kol üzerinde yer alan Total akaryakıt istasyonu bitişiğinden sağa 2218. Sokak’a girildikten sonra 150 metre ileride bulunuyor. 

Yakın çevresinde  genellikle tarım arazileri ve seraların bulunduğu gayrimenkule ulaşım Antalya-Serik yolu üzerinden geçen toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile rahatlıkla sağlanıyor. 

Özak GYO'nun yeni gayrimenkulü Antalya şehir merkezine 24 kilometre, Antalya Havalimanı'na 27 kilometre mesafede yer alıyor. 

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Özak GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar kira geliri elde edildi?

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön