02 / 05 / 2024

Özak Özülke İnşaat

Özak Özülke İnşaat

Özkar - Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Basunlu ve Berat Turğay tarafından kuruldu.

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H. Hüsamettin Koçak, Ali Gedik ve Müslüm Gedik tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Öz Emg İnşaat Otomotiv Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emg İnşaat Otomotiv Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İlgüy tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Deniz Yıldız tarafından kuruldu.

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Özak Özülke İnşaat Haberi

Özak Özülke İnşaat

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 125 metrekareden başlıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükselen Bulvar İstanbul Başakşehir Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor.


Telimlerin 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşeceği Bulvar İstanbul projesi sosyal alanları içerisinde; yürüyüş yolları, fitness merkezi, dinlenme alanları, gölet ve yüzme havuzu mevcut.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulaması bulunuyor. 


Bulvar İstanbul iletişim:

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Beyza...