13 / 05 / 2024

ÖZALADAŞ TURİZM GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres

ÖZALADAŞ TURİZM GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres

Özaladaş Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyle Özkan Çimen ve Mehmet Alak tarafından kuruldu.

Moon Blue Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Blue Turızm Gayrımenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadı Abdullah Almutlaq tarafından kuruldu. 

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erdem ve Ali Shadlou ortaklığında kuruldu.

Desıgnstudıo Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgnstudıo Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Yurdakul ve Murat Bağcı ortaklığında kuruldu. 

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. bugün 10 bin TL sermaye ile açıldı.

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.

Mimarlar Odası: AKM'yi yıkmak suçtur!

Yeni AKM projesine Mimarlar Odası'ndan itiraz geldi. Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, “AKM’yi yıkıma terk etmek de yıkmak da suçtur. Hukuki girişimde bulunacağız” dedi.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ÖZALADAŞ TURİZM GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres Haberi

ÖZALADAŞ TURİZM GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres


Özaladaş Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Daşdemir, Özkan Çimen ve Mehmet Alak tarafından kuruldu.


Özaladaş Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...