19 / 05 / 2024

Özalp Gayrimenkul

Özalp Gayrimenkul

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi, Murat Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Fatih, Demirtaş Mahallesi, Murat Efendi Sokak'ta kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günay Yılmaz ve Remzi Yasin Özalp ortaklığında kuruldu.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-Pie, Kubilay Özalp'i genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Ms Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhakim Özalp tarafından kuruldu. 

Hgs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hgs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi Gül Gül, Abdulhakim Özalp ve Sedat Karakütük ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özalp Efe İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalp Efe İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Metin Özalp tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi, Murat Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Fatih, Demirtaş Mahallesi, Murat Efendi Sokak'ta kuruldu.

MS Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MS Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te, Bahçelievler'de Abdulhakim Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Özalp Gayrimenkul Haberi

Özalp Gayrimenkul

Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi, Murat Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Fatih, Demirtaş Mahallesi, Murat Efendi Sokak'ta kuruldu. 


Özalp Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; A. Başlıca iştigal konuları şunlardır: 1- Her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak; emlak, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, santraller, beton santralleri organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, bina, işyeri, arsa, arazi, anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğrudan veya dolayısıyla turistik tesis, otel, motel, apart-otel, hostel, mocamp, camping, pansiyon, devre mülk, tatil köyü, turistik ev ve villalar, yat limanları, hediyelik eşya satış mağazaları, sağlık köy ve obaları, ılıca-kaplıca ve diğer termal yerleri,...