28 / 04 / 2024

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.



2010 senesinde İngiltere’de Surrey Üniversitesi’nde eğitim hayatını tamamlayan Pelin Akın Özalp, iş yaşamına Deutsche Bank’ta start verdi. Türkiye’ye döndükten sonra TAV Havalimanları Holding'te MT programına dahil oldu. Özalp, 2012 senesine Akfen Holding’e Yönetim Kurulu üyeliğine olarak geldi.

Akfen Holding aracılığ ile kurulan TİKAV’da (Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı) Mütevelli Heyeti Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif çalışmalar yapan Pelin Akın Özalp’in, Duke of Edinburgh International Award Türkiye Programı’nın Genel Başkan Yardımcılığında vazifesi de bulunuyor.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2013-2020 seneleri içinde YPO ağında olan Pelin Akın Özalp ayrıca 2010'dan beri London School of Economics’de (LSE) kurulan Çağdaş Türkiye Araştırmalar Kürsüsü’nün de Danışma Kurulu Başkanlığı'nda vazifesini idame ettiriyor.

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkanvekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön