04 / 05 / 2024

Özaltın Ahşap 2015 hedefleri

Özaltın Ahşap 2015 hedefleri

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Özaltın Ahşap 2015 hedefleri Haberi

Özaltın Ahşap 2015 hedefleri

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor. 


Temellerini Hilmi Usta'nın attığı Özaltın Ahşap Genel Müdürü Özkan Altın "100 metre gibi kısa mesafe koşucusu değil, maraton koşucusuyuz ve koşmaya devam edeceğiz" diyerek sektörlerinde büyük adımlar attıklarını belirtti. Dört nesil önce Doğu Karadeniz'de başlayan ahşap işleme aşkının bugün ileri teknoloji ile harmanlanarak Özaltın değerini bulduğunu vurgulayan Özkan Altın, "Bugün dördüncü kuşağa devreden firmamızın temelleri 19'uncu yüzyıla dayanmaktadır" dedi. 


ÜRETİM MİKTARI ARTTI

2006'da Mersin-Tarsus OSB'de 27 bin metrekare arazi satın aldıklarını kaydeden Altın, 6 bin metrekaresi üzerine tesis inşasına başladıklarını iki yıl soma da Çukurova Kalkınma Ajansı Destek Programımdan faydalanarak makineleşme konusunda ciddi ataklar...