06 / 05 / 2024

Özaltın Grup

Özaltın Grup

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Özaltın Grup Haberi

Özaltın Grup

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Otel, müşteri anketleriyle elde edilen verilerle üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında başarılı bulundu. 


Sabah...