21 / 05 / 2024

Ozan Balaban designer outlet

Ozan Balaban designer outlet

Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor. Projenin Haziran 2016’da hizmete açılması planlanıyor.

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ozan Balaban tarafından kuruldu. 

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu 2.9 milyon TL'ye Londra'da ev aldı!

Müzisyen çift Gülşen ile Ozan Çolakoğlu, Londra'da ev aldılar. İkili, albüm çalışmalarının büyük kısmını artık İngiltere’de gerçekleştirmeyi planlıyorlar.

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Oasis Designer Outlet'in değerleme raporu yayınlandı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağcılar Kirazlı'da yer alan Oasis Designer Outlet'te yer alan 87 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle konutlar küçülmeye başladı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Mimar Ozan Tüzün, 'Son dönemde yapılmakta olan Kentsel Dönüşüm ile bir iki odalı konutlar üretilmeye başlandı' diye konuştu.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Ozanım İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozanım İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye ile bugün Yücel Değirmen imzasıyla kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun villasının sırrı çözüldü!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aylık 45 bin liraya kiraladığı Rumelihisarı’ndaki villanın sırrı çözüldü. Müzisyen çift, stüdyo olarak da kullanacakları villada genç yeteneklere ders verecek. İkili, minik sokak çalgıcılarını da keşfedip yıldızlar yaratacak.

Arnavutköy Balaban Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Balaban Mahallesi'nde belirlenen parsellerin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ozan Balaban designer outlet Haberi

Ozan Balaban designer outlet


Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye’deki yatırımlarına ‘designer outlet’ denilen lüks indirim AVM’leri ile devam edecek. 

İtalyan RDM ile işbirliği yapan Emaar Türkiye, ilk lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. Haziran 2016’da faaliyete geçmesi planlanan outleti bir zincire dönüştürmeyi planlayan Emaar ve RDM, İstanbul’da ikinci bir AVM için yer bakarken, İzmir, Bodrum ve Antalya’da da arazi arayışını sürdürüyor.


Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Toskana Vadisi projemizin hemen yanı başında Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini 125 milyon dolarlık bir yatırımla Haziran 2016’da hizmete açmayı planlıyoruz.  Ancak yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. İstanbul’da Asya yakasını da araştırıyoruz. Bunun dışında turistik açıdan büyük ilgi gören İzmir, Bodrum, Antalya’da da arazi araştırmalarına başladık” diye konuştu. Halen İtalya’da ve Çin’de çok sayıda...