05 / 05 / 2024

Ozan Doğulu Arnavutköy kiralık ev

Ozan Doğulu Arnavutköy kiralık ev

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Zekeriyaköy'den ev kiraladı!

8 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti Zekeriyaköy'den 8 bin TL'ye ev kiraladı.

Beren Saat, Arnavutköy’deki 2.5 milyon dolarlık evini satıyor!

Beren Saat’in, yıllar önce Arnavutköy’den aldığı evini su bastı. Kenan Doğulu'yla evlendikten sonra evini kiraya vermeyen Beren Saat, evi satmaya karar verdi.

Ozan Doğulu Arnavutköy kiralık ev Haberi

Ozan Doğulu Arnavutköy kiralık ev

Üç çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna sonlandırdığı iddia edilen Ozan Doğulu, genç şarkıcıyla evlilik planları yapıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 47 yaşındaki müzisyen ve kendinden 19 yaş küçük Aslan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Kol kola Arnavutköy sokaklarını gezen ünlü çift kiralık ev aradı.

AYLIK KİRASI 12 BIN TL

İkili, görüntülendiklerini fark edince panik yaşayan ve daha önce emlakçıyla randevulaşan Doğulu, muhabirleri atlatmak için kaçmaya çalıştı. Ancak o esnada kiralık daireden çıkan emlakçı, müzisyeni muhabirlere sorunca çift yakayı ele verdi. Doğulu'yla Kübra Hera Aslan'ın baktıkları dairenin kirası ise 12 bin lira...

Geçen ay Doğulu'nun ailesiyle tanışan Aslan, önceki gün de müzisyenle kol kola kiralık ev arayışına...