29 / 04 / 2024

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Eyin tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Mobilyacılar endüstri 4.0 hakkında ne düşünüyor?

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

TMSF, Yonca Yapı Endüstri'nin gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Ataşehir Gayrımenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Yonca Yapı Endüstri A.Ş.nin gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 120 milyon dolar olarak belirlendi.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat Haberi

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu. 


Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...