15 / 05 / 2024

Ozan Güven karadağdan ev mi aldı

Ozan Güven karadağdan ev mi aldı

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Canlı tarafından kuruldu.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

Ekonomik güven endeksi arttı!

Ekonomik güven endeksi, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,5 artış göstererek  86'dan 89,8'e yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Ekim'de 65,1 değerine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekonomik güven endeksinin,ekimde bir önceki aya göre yüzde 4,5 artarak 86'dan 89,8'e yükseldiğini açıkladı...

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da 53,9 değerine geriledi!

Ekonomik güven endeksi, nisanda geçen aya göre yüzde 3,4 artarak 81,9'dan 84,7'ye çıktı. Nisan'da inşaat sektörü güven endeksi 53,9 değerine geriledi...

Gayrimenkulde en önemli unsur güven!

Aydın'da faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanı Eflatun Emlak'ın yetkilisi Halil İbrahim Sarmanda, gayrimenkul satışında en önemli unsurun güven olduğunu söyledi.

Ozan Güven: Karadağ'dan ev almadım!

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Ozan Güven karadağdan ev mi aldı Haberi

Ozan Güven karadağdan ev mi aldı

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de dostlarıyla bir araya geldi. Akşam yemeği için arkadaşlarıyla bir araya gelen Güven, mekan çıkışı görüntülendi.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, gazeteciler Güven'e geçtiğimiz günlerde Karadağ’dan ev aldığıyla ilgili çıkan haberleri sordu.

Hakkında çıkan haberleri yalanlayan Ozan Güven, "Bir şey uyduruyorsunuz, sonra gelip bana soruyorsunuz ben nereden biliyim" dedi.

Ozan Güven Karadağ'dan ev...