03 / 05 / 2024

Ozan Kolcuoğlu özgeçmiş

Ozan Kolcuoğlu özgeçmiş

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dilsizoğlu tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ozan Topcuoğlu tarafından kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Ozan Kolcuoğlu özgeçmiş Haberi

Ozan Kolcuoğlu özgeçmiş

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun olan Ozan Kolcuoğlu, İstanbul Üniversitesi’nden MBA yüksek lisansını 2007 yılında aldı.

Eğitim hayatına 2014 yılında University of Florida ile devam eden Kolcuoğlu, Global Sustainable Energy programından başarı ile mezun oldu. Ayrıca SPK, RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) ve LEED Green Associate lisanslı değerleme uzmanıdır.


Değerleme ve danışmanlık alanlarında yaklaşık 10 yıllık tecrübesi bulunan Kolcuoğlu, 2006 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş bünyesine katılarak Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 


2010 yılında Yönetici Yardımcılığı pozisyonuna, 2012 yılında Yönetici, 2014 yılında ise Müdür pozisyonuna getirildi. 


Eylül 2015 itibarı ile Kolcuoğlu, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.



TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni...