29 / 04 / 2024

Ozan Öztepe mimarlık

Ozan Öztepe mimarlık

Mimar Ozan Öztepe kimdir? Mimar Ozan Öztepe bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ozan Öztepe bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ozan Öztepe...

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Karğın ve Ozan Muslu ortaklığında kuruldu.

Zoon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ozan Acar tarafından kuruldu.

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dereli ve Ozan Demirbaş ortaklığında kuruldu.

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiaob Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Etirli ve Yunus Ozan Etirli tarafından kuruldu. 

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Etirli ve Alican Karahasan ortaklığında kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.

Artmira Mimarlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmira Mimarlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Akın Can Kiper tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Nadir Ağa Sokak'ta kuruldu.

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Erdem Sezgin tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Sem Şahinler Mimarlık İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Şahinler Mimarlık İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mirali Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Bağcılar, Yıldıztepe Mahallesi, 37/A Sokak'ta kuruldu.

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Ozan Kayacan tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Kasapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Handan Döngel ve Kerem Kalyoncuoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Öztepe mimarlık Haberi

Ozan Öztepe mimarlık

Ozan Öztepe kimdir?

Ozan Öztepe, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden ikincilik derecesi ile mezuniyetine müteakip 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 


Doktora eğitimine halen aynı üniversitede devam etmektedir. 1999 – 2007 yılları arasında Restoreks, DK Mimarlık, BS Proje ve Tabanlıoğlu firmalarında görev aldıktan sonra 2007 yılında Derya Ekim Öztepe ile Mimari Tasarım Fikirleri’ni kurdu.


Mimar Ozan Öztepe projeleri..

Ataşehir Camii Tasarımı (2011)

Fatsa’da Alışveriş Merkezi (2011)

Troya Müzesi Serbest Katılımlı, Tek Aşamalı Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

İstanbul Sapphire (2011)

Varlıbaş Atapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi (2010)

Trabzon Belediyesi Hizmet Binası (2010)

Kentsel Ekolojik Rehabilitasyon Modeli (K.E.R.M.) (2009)

Denizli Belediyesi Hizmet Binası ve Çevresi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2009)

TOKİ İstanbul Kayabaşı Bölgesi için Konut Tasarımı Mimari Fikir Yarışması Projesi (2009)

Denizli Hükümet...