10 / 05 / 2024

Ozan Yapı Ankara Ozan Tower iletişim

Ozan Yapı Ankara Ozan Tower iletişim

Ozan Tower projesi fiyat listesi kapsamında projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 139 bin TL ile 192 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede teslimler Ağustos 2014'de gerçekleşecek...

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Ankara Ozan City'de başlangıç fiyatı 129 bin TL!

Ozan Yapı tarafından Ankara-Bağlıca’da, Başkent Üniversitesi’ne birkaç dakika mesafede 25 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Ozan City projesinde 12 ve 13 katlı 4 blokta 1+1 ve 2+1 tiplerinde toplam 748 daire yer alıyor.

Ankara Marina Towers'ta satışlar başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamı getirecek Marina Ankara projesini Çankaya Oran'da hayata geçirmeye başladı. Marina Ankara'nın ilk konsepti Marina Towers, satışa sunuldu..

Hülya Avşar Marina Ankara reklamından aldığı ücreti ne yaptı?

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve Zehra Çilingiroğlu projenin reklam filminde oynadı..

Ozan Yapı Ankara Ozan Tower iletişim Haberi

Ozan Yapı Ankara Ozan Tower iletişim

Toplamda 194 adet daireden meydana gelen Ozan Tower projesi lokasyon olarak Ankara'nın Etimegut bölgesinde konumlandırılıyor. Ozan Yapı girişimi ile inşa edilen Ozan Tower projesi tek blok halinde inşa ediliyor. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Ozan Tower projesi 'nde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.  Ozan Tower Ankara satılık daire fiyatları 139 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


22 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ankara Ozan Tower Evlerinin içinde buhar banyosu, spor alanları kapalı otopark, spa, dinlenme alanları, fitness merkezi ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlarda mevcut.


2014 yılının Ağustos ayında teslimleri gerçekleşecek olan Ozan Tower Ankara Evlerinin satış ofisi ile 0312 911 06 00 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Ozan Tower satılık daire fiyatları...