04 / 05 / 2024

Özaylar Mekanik inşaat kimin

Özaylar Mekanik inşaat kimin

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Özay tarafından kuruldu. 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Onur Kayhan tarafından kuruldu.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Seyfettin AKpul tarafından kuruldu.

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Metin Demir ve Oğuzhan Demir ortklığında kuruldu.

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet Türkoğlu tarafından kuruldu.

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavuz tarafından kuruldu.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çelik tarafından kuruldu.

Vatansever Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Vatansever tarafından kuruldu. 

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Özaylar Mekanik inşaat kimin Haberi

Özaylar Mekanik inşaat kimin

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Özay tarafından kuruldu. 

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MEKANİK 1-Şirket her türlü teknolojik, mekanik, elektrik, elektronik tesisat malzemelerini, pompa, hidrofor ve su basınçlandırma ekipmanları, kondenstop, vana, buhar kazanı, otomasyon ekipmanlarını, su, gaz, yağ ve hava tesisatında kullanılan boru, fittings ve vanaları endüstriyel yağlar, zincir, dişli kayış, fabrika, hırdavat malzemeleri, yapı malzemeleri, demir, tuğla, çimento, kireç, alçı, cam ve mamülleri, vitrifiye, sıhhi tesisat malzemeleri, boru, fittings gibi inşaat, elektrikli tesisat malzemeleri,, çatı kaplama malzemeleri, dış cephe kaplama malzemeleri, bina güvenlik sistemlerini alabilir, satabilir,ithalatı ve ihracatı yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik...