02 / 05 / 2024

Özbaş Yapı Hybrid Levent

Özbaş Yapı Hybrid Levent

Özabaş Yapı İstanbul Avrupa Yakası'nda kentsel dönüşüm projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Hybrid Levent Özbaş Yapı imzası ile Avrupa Yakası Levent'te 2 bin 500 metrekare alanda yükseliyor...

Toyota RAV4 Hybrid'e 91 bin 150 TL zam! Toyota RAV4 Hybrid kaç TL oldu? İşte RAV4 Hybrid 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota RAV4 Hybrid Aralık'ta tek kuruş zamlanmamıştı ama araç yeni yıla zamla girdi. Toyota RAV4 Hybrid'e 91 bin 150 TL civarında fiyat artışı yapıldı. Peki Toyota RAV4 Hybrid 'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota RAV4 Hybrid 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV tanıtıldı! İşte aracın teknik özellikleri ve fiyatı

Toyota ve Suzuki ortaklığında yapılan yeni model Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin tanıtımı Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yapıldı. Tanıtımda Toyota Kirloskar Motor Yönetim Müdürü Masakazu Yoshimura otomobille ilgili bilgiler verdi.

Fiat Egea Cross fiyatlarında görülmemiş değişim! Mayıs fiyat listesinde 184 bin lira yaptı Hybrid seçeneği de eklendi

Fiat Egea Cross, teknolojik donanımları, yerden yüksek SUV yapısı, heybetli şasi ile sağladığı kaslı görüntüsü, Hybrid motor seçenekleri, az yakan ideal tüketim verileri sunan sürüş sistemleriyle tüketicinin en çok rağbet gösterdiği araçlardan. Fiat Egea Cross fiyatından büyük değişim var!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Erkan Yıldızbaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi için ilk adım atıldı!

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli atıldı!

İstiklal Kahramanı Yüzbaşı Tevfik Bey’in adı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapılacak ilkokulda yaşatılacak. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Remzi Yüzbaşıgil: İnşaatta sat yap dönemi başladı!

Remzi Yüzbaşıgil, “İnşaat sektöründe sermaye ile hareket etme çok azaldı. Tabiri caizse artık yap-sat dönemi bitti, sat-yap dönemi başladı” dedi..

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Özbağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Rıfat Yüzbaşıgil: Teknik bilgileri sürekli olarak güncellemek gerek!

Öğrencilerle bir araya gelen İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil inşaat mühendisinin görevinin sağlam ve yaşanabilir yapılar üretmesinin yanında ekonomi ile teknoloji arasında bir köprü kurmak olduğunu dile getirdi.

Özbaş Yapı Hybrid Levent Haberi

Özbaş Yapı Hybrid Levent

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yeni bir konut projesi inşa ediliyor. Özbaş Yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni projeye başlıyor. Hybrid Levent Özbaş Yapı imzası ile yükseliyor


Levent'te 2 bin 500 metrekare alanda yükselecek olan proje 2 kuleden oluşacak. 


Hybrid Levent 170 konuttan meydana gelecek. Mimari tasarımı ile dikkat çekecek olan Hybrid Levent projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. Detaylarının henüz belirlenmediği projede, sosyal alanlar ve yeşil alanlar da yer alıyor.


Hybrid Levent projesi, Residence Trea'nın hemen yan tarafında inşa ediliyor.


Tel : 0212 325 30 35

Web: www.ozbasyapi.com.tr


Melek...