16 / 05 / 2024

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özbay tarafından kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özbay tarafından kuruldu.

Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sirkeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahir Özbay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Rezene Sokak'ta kuruldu.

FS GRUP Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FS GRUP Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Lonca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Beykoz, Çubuklu Mahallesi'nde kuruldu.

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Özgür Özbay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu.

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Koray Özbay: 3. havalimanı Türkiye'ye değer katacak!

Çelebi Hava Servisi (ÇHS) Genel Müdürü Koray Özbay, İstanbul'da yapımına başlanan 3'üncü Havalimanı'nın Türkiye ve havacılık sektörüne değer katacağını belirtti. Özbay, "Yolcu sayısındaki artış Türkiye için önemli bir gelir kaynağı olacak" dedi

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özbay tarafından kuruldu.

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  konusu:


A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. B-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...