27 / 04 / 2024

Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sirkeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sirkeci tarafından kuruldu.


Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, iş yeri, ticarethane, prefabrik, ve buna benzer binaların inşaatlarınıyapmak, her türlü alt ve üst yapı işleri tesisat, tadilat, tamirat, iç ve dış dekorasyon, restorasyon işleri yapmak, veya üçüncü kişilere yaptırmak, kendi nam ve hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her nevi inşaatı yapmak veya yaptırmak. 2.Konusu ile ilgili şirket lehine arsa ve arazi satın almak, gerektiğinde satmak, alınan arsa ve arazileri üzerine inşaatlar yapmak ve satmak, parsellere ayırmak, ayrılan parselleri şirket adına tapu dairelerine tescil ettirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Fevzi Çakmak Mah.Menderes Cd. N.16b Pendik 


Geri Dön