02 / 05 / 2024

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Şenovalı ve Emin Arslan ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Pazar Sokağı Sokak'ta kuruldu.



Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Şenovalı ve Emin Arslan ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Pazar Sokağı Sokak'ta kuruldu. 

Arshan Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: her türlü mesken ve işyeri inşaatı yapımı alım ve satımı inşaata müsait arsa tedariki alım satımı ve bu arsaları projelendirilmesi hertürlü inşaatların tadilat tasarım tamirat işlerinin yapılması projelendirilmesi hertürlü inşaatların veya tesislerin elektirik mekanik ısı yalıtımı gibi işlerin ifa edilmesi projelendirilmesi danışmanlığının yapılması mühendislik ve mimarlık işlerinin ifa edilmesi kat karşılığı ev ve işyerlerinin inşa edilmesi hertürlü inşaat malzemelerinin alımı satımı  Her türlü mesken ve işyerlerinin pazarlanması aracılık edilmesi alım ve satımı her türlü emlak komisyonculuğu yapmak Turizm amaçlı turlar düzenlenmesi uçak hızlı tren biletlerinin kesimi çay bahçeleri tatil köyleri yapılması alımı satımı eğlence yerleri düzenlenmesi.

Her zaman sektöre, global ve yenilikçi çözümler getirme misyonu ile hareket eden ARSHAN YAPI, sektörün ihtiyaçlarına, güncel teknolojiyi kullanarak hızlı ve kalıcı çözümler getirmeye devam etmektedir. Saha tecrübesi, 15 yılı aşan iş gücü ve ekibini, mimari ve mühendislik hizmetleri altyapısını daha da güçlendirerek kurumsal olarak devam ettirmektedir. Asma tavan ve dış cephede aydınlatma ile birlikte çözümler üreterek sektörde büyük farklılık yaratmaktadır. Aydınlatma projesi, tavan ya da dış cephenizle akuple edilerek çözüme kavuşturulur.  Şantiyelerde geçirilen yılların ve bitirilen projelerdeki müşteri memnuniyetinin verdiği cesareti, hızlı çözüm üreten, enerjik ve dinamik yapısı ile birleştirerek çağdaş yapısal çözümler üretmeye devam etmektedir. 


Geri Dön