21 / 05 / 2024

Özbek Şehircilik Gayrimenkul iletişim

Özbek Şehircilik Gayrimenkul iletişim

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Raşit Özbek tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Yunus Ertek tarafından kuruldu.

Yabancılar 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, yabancıların 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Adlı, en çok tercih edilen bölgeleri de açıkladı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 52.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 52 milyon 286 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Özbek Şehircilik Gayrimenkul iletişim Haberi

Özbek Şehircilik Gayrimenkul iletişim

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Raşit Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Şirket konusunu gerçekleştirmek için aşağıdaki...