08 / 05 / 2024

özbostan inşaat manzara 7/24 satış ofisi

özbostan inşaat manzara 7/24 satış ofisi

ÖZBOSTAN İnşaat, Pendik’te yükselen Manzara 7/24 projesindeki son daireler için, yıl sonuna özel fırsat günleri başlattı. Projede 100 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olmak mümkün...

Altın İnşaat Manzara Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru geliyor. 

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları!

11 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yükseliyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Gizpa İnşaat Manzara Kule!

Gizpa İnşaat Manzara Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Manzara Kule Kartal projesi 6 bin 503 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ant Yapı Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor!

ANT YAPI, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor.

Manzara Adalar Kartal'da inşaat çalışmalarına başlandı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı 3 boyutlu izlenebiliyor

Manzara Adalar’ın inşaat çalışmaları başladı! 1.639 TL taksitle!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar’ın satışta olan dairelerinin yüzde 30’u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Manzara Adalar'ın inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek..

İş GYO Manzara Adalar inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek.

Manzara Adalar projesi inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kartal Manzara Adalar projesi inşaat işini üstlenen firma yayınlandı.

Didim Altınkum projesi inşaat sektörünü canlandırdı!

"Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma projesi" kapsamında tadilata giren ve kaçak yapıların yıkılmasıyla birlikte manzara daha net ortaya çıkarken proje aynı zamanda ilçedeki inşaat sektörünün yan kollarını da destek oluyor..

İş İnşaat Manzara Adalar!

İş İnşaat Manzara Adalar satışları devam ediyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede dairelerin fiyatları 267 bin 700 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Manzara Adalar 313 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip!

İş GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Proje, toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek..

özbostan inşaat manzara 7/24 satış ofisi Haberi

özbostan inşaat manzara 7/24 satış ofisi

Manzara 7/24 Evleri Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te inşa ediliyor. Projedeki son dairelerde yıl sonuna özel fırsatlar sunuluyor. 
 

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Manzara 7/24 Evleri'nde yüzme havuzu ile birlikte spor salonu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark olanakları da bulunuyor. 

Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7/24, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yükseliyor.

Manzara 7/24 ödeme kampanyası 2017!
Satıştaki son dairelerinde geçerli kampanyada, 100 aya varan vade ve sıfır faiz fırsatıyla konut sahibi olma şansı sunuluyor.

2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dublekslerin bulunduğu proje, yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 2,5 kilometre mesafede konumlanıyor.