20 / 05 / 2024

Özçağla İnşaat denizli

Özçağla İnşaat denizli

Özcağla İnşaat, Denizli'nin asma köprü görünümlü ilk üst geçidinin yapımını üstlendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zolan, kentin en uzun platformu olacak üst geçidin Ağustos sonunda hizmete açılacağını söyledi...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Abdül Mütallip Çağla tarafından kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Demir tarafından kuruldu.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Özçağla İnşaat denizli Haberi

Özçağla İnşaat denizli

MÜTEAHHİTLİĞİNİ İzmir'in önde gelen firmalarından Özçağla İnşaat Limited Şirketi'nin üstlendiği, Yunus Em re Yaya Üst Geçidi'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Denizli'nin asma köprü görünümlü ilk üst geçidinin çalışmalarını yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu geçidin ayrı bir özelliği var. Burası Denizli'nin en uzun platformu olan geçit. 65 metre tek parça halinde ayağı olmadan trafikteki güvenliği sağlayacak" diye konuştu. 


80 tonluk gövde monte edildi 1991'de kurulan ve pek çok başarılı projeye imza atan Özçağla İnşaat Ltd. Şti'nin müteahhitliğini üstlendiği Yunus Emre Yaya Üst Geçidi ile Denizli daha modern bir görünüme kavuşacak. Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan şehirlerarası karayolu üzerine inşa edilen geçidin gövde montajı yaklaşık 40 kişilik ekip ve 3 vinç yardımı ile gerçekleşti. Üst geçidin...