07 / 05 / 2024

Özcan Çetin kim

Özcan Çetin kim

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Zahiroğulları Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zahiroğulları Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Adana Belediye Evleri'nin maketleri hazır!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşüm projesi olacak" diye Halk Günü'nde müjde verdi. Çetin, "Kim, nerede oturacak daha şimdiden belli, gelin maketi görün" diye halka seslendi.

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Nadir Özcan kimdir?

MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan kimdir? Nadir Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan'ın biyografisi bu haberde...

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Çetin Oktay Kaldırım: Karadeniz havzası turist çekecek!

DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım: Karadeniz havzasında geliştirilecek projelerin, programların, kültürel, sanatsal ve ekonomik işbirliklerinin aslında bu tür krizlerin önlenmesinde de önemli işlevi olacağı ortada" dedi

Özcan Aydınlatma'dan şık ve modern tasarımlar!

25 yılı aşkın tecrübesiyle iç mekan aydınlatmasında Aydınlatma sektörünün öncü firması Özcan Aydınlatma aydınlatmada özgün tasarım ve yaratıcılığa verdiği önemi 300’e yakın yeni ürününün yer aldığı 2014 kataloğuyla gösteriyor...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Özcan Çetin kim Haberi

Özcan Çetin kim

Özcan Çetin kimdir?

Özcan Çetin, 1975'te Artvin'in Arhavi ilçesinde doğdu. 


2001 yılında. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 2001-2002 yılları arasında, Boran Ekinci Mimarlık'ta, 2003-2004 yılları arasında Çamoğlu Mimarlık'ta ve 2004-2005 yılları arasında Cihan İnşaat'ta çalıştı. 


2006 yılından beri kurucusu olduğu TASARI UYGULAMA MERKEZİ'inde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.


Tasarı Uygulama Merkezi

Tasarı Uygulama Merkezi, ulusal ve uluslararası alanda tasarım, proje üretimi ve proje yönetimi odaklı Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri vermek, bu alanda üretim ve mimari araştırmalar yapmak amacıyla 2006 yılında, İstanbul'da kuruldu. 


Adres

İdealtepe Mah. Çulluk Sok.

Yüksel Apt. No: 5/4

Maltepe / İSTANBUL


Telefon

0216 388 37 47


Faks

0216 396 72...