02 / 05 / 2024

Özcan Işıklar silivri projeleri

Özcan Işıklar silivri projeleri

Silivrili mimar ve mühendisler, imzalanması planlanan ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Silivri Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Kavaklı ve Alipaşa'daki çalışmaları inceledi!

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Kültür Sokağı çalışmalarını inceledi!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nun yanında bulunan eski yoğurthane binalarını aslına uygun şekilde restore ederek Çok Amaçlı Salon, Tiyatro Salonu, Şehir Müzesi ve Fuaye Salonu olarak ilçeye kazandıracak.

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Silivri'ye büyük yığınak: AFAD olası İstanbul depremi için kolları sıvadı!

AFAD olası İstanbul depremi için harekete geçti. Afet durumunda kullanmak için Silivri'de hayata geçirilen merkeze konteyner depolanmaya başlandı. İşte detaylar...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Silivri Belediyesi sattığı arsaları 3 katına geri aldı!

Silivri Belediye Başkanı Işıklar göreve geldi, belediyeye ait 94 tarla, arsa statüsüyle satıldı. Şikayet olunca tarlalar 3 katına geri alındı...

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Silivri Büyükçavuşlu'da imar barışı anlatıldı!

Silivri Büyükçavuşlu Mahallesi’nde Başkan Işıklar ve ekibi, mahallelileri imar affı konusunda bilgilendirdi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Silivri'de arazi rantına geçit yok!

Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıklar, yerel yönetimi rant dağıtma aracı olarak görmediğini söyleyerek, “Bizim için yerel yönetim, geleceğe dönük projelerle refahı adaletle dağıtan bir yönetim şeklidir. Bu nedenle ranta asla geçit yok” dedi.

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Özcan Işıklar silivri projeleri Haberi

Özcan Işıklar silivri projeleri


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili mimar ve mühendislerle Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Silivri Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı temsilcilikler arasında; sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için imzalanması planlanan Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü görüşüldü. Gerçekleşen toplantıya İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilcisi Mustafa Yazıcı, Silivri Mimarlar Odası Temsilcisi Sinan Özkan, Harita Mühendisleri Odası Silivri Temsilcisi Süheyl Kırkıcı ile oda ve temsilciliklere bağlı mimar ve mühendisler katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Otlatıcı ve Mehmet Has ile ilgili birim müdürleri de toplantıda hazır bulundu. İmzalanması planlanan işbirliği protokolünün tüm yönleriyle ele alındığı ve görüşlerin aktarıldığı toplantıda Başkan Işıklar, belediyenin...