22 / 07 / 2024

Özcan Uluğ otel

Özcan Uluğ otel

TURKIYE'nin en büyük 'yol çizgisi' taahhüt firmalarından ve 'yol gösterge cihazları' üreticilerinden Ulukar Grubu, otel zinciri kuruyor. Su Merdum markasıyla ilk otel Beylerbeyi'nde açıldı. Sırada, Balat ve Gayrettepe var.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kurt ve Ekrem Onar ortaklığında kuruldu. 

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kılbaş, Mustafa Ciğerci ve Murat Kaymaz ortaklığında kuruldu. 

Akbak Tuz Otel açıldı!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı. D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde Vahdettin Özcan konuştu.

Sakine Hanım Köşkü otel oldu!

Genç kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Beylerbeyi’nde yer alan ve 13 odası bulunan otel için yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yapıldı.

Mandarin Oriental Otel Türkiye'deki ilk otelini Bodrum'da açtı!

Uzakdoğulu lüks otel zinciri Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli Bodrum Cennet Koyu'nda kapılarını açtı. Yemeksiz/kahvaltısız oda fiyatlarının 800 ila 18 bin euro arasında değiştiği otelin hedefi dünya jet-set'ini Türkiye sahillerine çekmek.

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Altunç, Özcan Özhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Avcılar'da kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Uludağ'daki otel ve mekanik tesisi yıkımı için son 10 gün!

Uludağ birinci bölgede 14 otel ve 4 mekanik tesise 'kaçak alanların yıkılması' için 30 Kasım'a kadar verilen süre 10 gün sonra bitiyor

Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi!

Türköz, İttifak Oliv Yapı'nın proje alanına inşa etmeyi plandığı Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi

Martı Otel, 9.7 milyon TL net kar elde etti!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş, Avrupa pazarında gösterdiği yüksek performans sayesinde büyümeye devam etti

Realistanbul'a Araplardan otel teklifi!

Türköz, İttifak, Oliv Yapı ortaklığının Merter'de Realistanbul projesi kapsamında yapmayı planladığı Alışveriş projesi yerine, Dubaililerden "otel yapalım" teklifi geldi

Crystal, bu yıl 2 bin 100 odalı iki otel satın aldı

Crystal Otelleri Üst Düzey Yetkilisi Umman Çetinbaş, krize rağmen otel zincirinin büyümeye devam ettiğini,
yeni oteller yaparak turizm hizmetine sunduklarını söyledi

Özcan Uluğ otel Haberi

Özcan Uluğ otel

ERZURUMLU Lütfü Uluğ'un Perşembe Pazarı'nda başlayan ticareti, oğlu Özcan Uluğ'un liderliğinde karayollarında çizgi, yön ve işaret levhaları uygulaması ve bu iş için gerekli tüm cihazların üretimini yapan Ulukar Grup'a dönüştü. Yurt içinde ve dışında hem taahhüt firması hem de sanayici olarak faaliyet gösteren Ulukar Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Özcan Uluğ, kızı Selda Uluğ'u otel ve inşaat işine yönlendirdi. 

İlk otel yatırımım Beylerbeyi'ne yapan Selda Uluğ, Gayrettepe ve Balat'ta da iki yü içinde iki otel açacak. Özcan Uluğ şöyle konuşuyor: 


PERŞEMBE PAZARI TÜCCARI 

Babamız Lütfü Bey, Erzurum'da inşaat malzemeleri satan bir tüccardı. Sonra İstanbul'a gelerek Perşembe Pazarı'nda hırdavat dükkanı açtı. El aletleri ithal ederek Türkiye genelinde satmaya başladı. Ben, ağabeyim Hayati ve kardeşim Erkmen ie birlikte ikinci kuşak olarak yola devam ettik. 


1976'da Ulukar...