25 / 07 / 2024

Özcanlar Köfte arazi

Özcanlar Köfte arazi

Balkanların en büyük köftecilerinden Özcanlar Köfte, halen 800 metrekare olan köfte fabrikasını 3 bin 750 metrekareye çıkarıyor. Mestan Özcan, “Köfteden ne kazandıksa tarla aldık. 1.500 dönüm arazimiz var” diyor.

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Migros'ta yüzde 50'lik dev indirim: Kasap köfte 119, Fairy bulaşık değerjanı 119, Söke 2 kg un 44 TL!

Migros'un Cumadan Cumaya kampanyası kapsamında seçili ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Migros'ta hangi ürünler indirimde? İşte Migros 12 Temmuz 2024 fiyat listesi...

Kentten kırsala göç hızlandı, yatırımcılar da köylerden arazi alıyor!

2019'da başlayan ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra kentten kırsala göç hızlandı. Şu sıralar, yatırımcılar da köylere yöneldi. İşte detaylar...

Metaverse furyası Türklerin elinde patladı! Kapışılan arsaların değeri yüzde 90 azaldı!

Metaverse furyası yatırımcıların elinde patladı. Sanal alemde satın alınan köprü, arazi, sarayların değeri yüzde 90 düşüş gösterdi. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! KDV'den muaf arsa ve araziler 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü hem KDV'den muaf hem de düşük bedelli arazi satacak, Mayıs ayı ihaleleri kapsamında satışa  çıkarılan arazilerin satış bedelleri 10 bin TL ve 12 bin TL olarak açıklandı. 

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Özcanlar Köfte arazi Haberi

Özcanlar Köfte arazi

TEKİRDAĞ’daki büyük köfte restoranlarıyla ünlenen Özcanlar Köfte, şu anda 800 metrekare olan köfte fabrikasını 3 bin 750 metrekarelik yeni tesisine taşıyacak. Günlük 3 ton üretimini önce 5 tona kısa süre sonr ada 15 tona yükseltecek. Aile işinin ikinci kuşak lideri Mestan Özcan, şu anda 6 olan restoran sayısını kısa sürede 12’ye çıkaracaklarını, halen 300’ün üzerindeki ‘köfte servisi yaptıkları’ restordan sayısını da artıracaklarını söylüyor. Makedonya kökenli olduklarını belirten Mestan Özcan, köfteden kazandıklarıyla sürekli tarla aldıklarını ve şu anda 1.500dönüme yakın arazi sahibi olduklarını söylüyor. Mestan Özcan şöyle anlatıyor ailesinin ve köftenin öyküsünü:


MAKEDONYA GÖÇMENİYİZ

Aslen Makedonyalıyız. Babamız İsmail Özcan, 1953’te Yurtbekler Köyü’nden Tekirdağ’a bir eniştemizin lokantasında çalışmaya gitmiş ve köfteyi çıraklıktan öğrenmiş. Askere gidip geldikten sonra da kardeşleriyle (amcalarım) birlikte 1960’ların başında...