05 / 05 / 2024

Özcanlar Köfte arazi

Özcanlar Köfte arazi

Balkanların en büyük köftecilerinden Özcanlar Köfte, halen 800 metrekare olan köfte fabrikasını 3 bin 750 metrekareye çıkarıyor. Mestan Özcan, “Köfteden ne kazandıksa tarla aldık. 1.500 dönüm arazimiz var” diyor.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Bizim Toptan’da Bingo sıvı çamaşır deterjanı 29,95 TL’ye ayçiçek yağı 74,90 TL’ye, kırmızı mercimek 29,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 14 Eylül’e kadar sürecek indirim kampanyası başladı. Bu kapsamda, Bizim Market’te, mayonezden mısır konservesine, turşudan köfte harcına kadar pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak. İşte 7 Eylül 2023 fiyat listesi...

Bizim Market’te Tat domates salçası 193,02 TL’ye, Aytaç tereyağı 217,70 TL’ye, süzme beyaz peynir 96,53 TL’ye düştü!

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Bizim Market, 1 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında hemen her üründe indirime gidecek. Bu kapsamda, Bizim Market’te, mayonezden mısır konservesine, turşudan köfte harcına kadar pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak.

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Özcanlar Köfte arazi Haberi

Özcanlar Köfte arazi

TEKİRDAĞ’daki büyük köfte restoranlarıyla ünlenen Özcanlar Köfte, şu anda 800 metrekare olan köfte fabrikasını 3 bin 750 metrekarelik yeni tesisine taşıyacak. Günlük 3 ton üretimini önce 5 tona kısa süre sonr ada 15 tona yükseltecek. Aile işinin ikinci kuşak lideri Mestan Özcan, şu anda 6 olan restoran sayısını kısa sürede 12’ye çıkaracaklarını, halen 300’ün üzerindeki ‘köfte servisi yaptıkları’ restordan sayısını da artıracaklarını söylüyor. Makedonya kökenli olduklarını belirten Mestan Özcan, köfteden kazandıklarıyla sürekli tarla aldıklarını ve şu anda 1.500dönüme yakın arazi sahibi olduklarını söylüyor. Mestan Özcan şöyle anlatıyor ailesinin ve köftenin öyküsünü:


MAKEDONYA GÖÇMENİYİZ

Aslen Makedonyalıyız. Babamız İsmail Özcan, 1953’te Yurtbekler Köyü’nden Tekirdağ’a bir eniştemizin lokantasında çalışmaya gitmiş ve köfteyi çıraklıktan öğrenmiş. Askere gidip geldikten sonra da kardeşleriyle (amcalarım) birlikte 1960’ların başında...