13 / 05 / 2024

Özçeçen İnşaat Kimin

Özçeçen İnşaat Kimin

Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emirhan Çeçen, Mustafa Çeçen ve Kenan Çeçen ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Vural Kaçmaz, Ramazan Atmaca ve Şehmus Sincar tarafından kuruldu.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kurtoğulları tarafından kuruldu.

ON2 Danışmanlık Eğitim İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ON2 Danışmanlık Eğitim İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Elif Erdem tarafından kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

Özçeçen İnşaat Kimin Haberi

Özçeçen İnşaat Kimin


Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emirhan Çeçen, Mustafa Çeçen ve Kenan Çeçen ortaklığında kuruldu. 


Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girilebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Özçeçen İnşaat Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Hürriyet Mah.Çatalca Yolu Cad. No.452...