15 / 05 / 2024

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğurcan Özçelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Mojtabaalı İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mojtabaalı İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayauddın Yaqoobı ve Wallahuddın Yaqoobı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğurcan Özçelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Uğurcan Özçelik'e ait. 


Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Vezir Sokak, No:11 Kat:1...