19 / 05 / 2024

Özçiltepe İnşaat Emlak adres

Özçiltepe İnşaat Emlak adres

Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edhem Çiltepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Nazar Yıldız tarafından kuruldu.

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mücahit Demir tarafından kuruldu.

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Medeni Aydın ve Orhan Bilben ortaklığında kuruldu.

Özçiltepe İnşaat Emlak adres Haberi

Özçiltepe İnşaat Emlak adres

Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edhem Çiltepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu. 


Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,...