30 / 04 / 2024

Özçınar Mühendislik İnşaat adres

Özçınar Mühendislik İnşaat adres

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Taye Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taye Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Taner Oral ve Yener Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat adres Haberi

Özçınar Mühendislik İnşaat adres

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin...