27 / 04 / 2024

özde city tuzla

özde city tuzla

Özde City Tuzla fiyatları 175 bin TL'den başlayıp, 250 bin TL'ye kadar değişiyor. Özde City Tuzla teslim tarihi Mart 2014 yılı olarak belirlendi...

Özde City teslim tarihi!

İnşaatının 2012 yılının Haziran ayında başladığı Özde City teslim tarihi ise 2014 yılının Mart ayı olarak belirlendi...

Özde City Evleri 'nde 175 bin TL'ye 1+1 daire!

Teslimlerinin 2014 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Özde City Evleri 'nde yer alan daireler 175 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Özde City nerede?

3 blok halinde yükselen Özde City nerede, iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Özde City projesi nerede? Havadan videosu!

Tuzla'da yer alan Özde City projesi 25 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Tuzla Orient Blue 2026'da teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Kalamış Konut imzası ile hayata geçirilen Orient Blue Tuzla projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. 

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Nilüfer Orange City'de teslimler Mart 2025'te! Yüzde 50 peşinatla konut fırsatı!

Teslimlerin 2025 yılının Mart ayında yapılacağı Orange City projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. 7 blok olarak yükselen projede toplam 130 konut bulunuyor.

Orange City'de yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Orange City projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Orange City projesinde toplam 130 konut bulunuyor.

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Özak GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Mahmutbey'de hayata geçirilen Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin, kalan yüzde 40'ı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Yakıt tasarrufu Toyota Proace City'den büyük kampanya! Yüzde sıfır faiz! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, yakıt tasarrufu olarak bilinen Proace City modeli için araba sevdalılarına büyük kampanya yaptı. 12 ay vade ile yüzde o faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı. 

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

özde city tuzla Haberi

özde city tuzla


Özde City Tuzla'da Özde Emlak İnşaat Taahhüt Şirketi tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 98 adet konuttan meydana gelen Özde City Tuzla 'da 3 blok halinde yükseliyor.


2+1 ve 3+1 konut tiplerinin tasarlandığı Özde City Tuzla 'da 2+1 dairelerin büyüklüğü 98 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü 140 metrekare olarak belirlendi. 


İnşaat çalışmalarına Haziran 2012 yılında başlanan Özde City Tuzla 'da ödemeler banka kredili olarak yapılabiliyor. Özde City Tuzla'da 2+1 dairelerin fiyatları 175 bin TL'den başlarken, 3+1 dairelerin fiyatları 235 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor.


Açık yüzme havuzu, spor kompleksi, kapalı otopark gibi sosyal olanakların yer aldığı Özde City Tuzla projesinde daire teslimlerinin 2014 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.


0216 393 18 38

http://ozdecity.com/tr/konut-projeleri

Gülcihan...