19 / 05 / 2024

özde emlak inşaat

özde emlak inşaat

Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunulduğu Özde City projesi, lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükseliyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Diba Sağinç tarafından kuruldu.

Dönüşümde yüzde 25 inşaat hakkı kalıcı oldu!

Kentsel dönüşüm projelerine yüzde 25 ek inşaat hakkı 1 Ekim'de sona erecekti, ancak dün yapılan düzenleme ile bu hak kalıcı hale geldi..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Pastel Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Gözde Cendere tarafından kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Karakaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tosun Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alihan Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Şehitler Mahallesi'nde kuruldu.

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Diyaeddin Aykaç ve Sıracettin Yakut tarafından kuruldu.

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kardeşler Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakim Kılıç tarafından kuruldu.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatepe Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kocatepe ve Semih Kocatepe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta uzla, Postane Mahallesi, Tahaffuzhane Caddesi'nde kuruldu.

özde emlak inşaat Haberi

özde emlak inşaat

3 bloktan meydana gelen Özde City projesi, Özde Emlak İnşaat Taahhüt Şirketi projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede konut sahibi olmak için yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Özde City projesi, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediliyor.


Temeli Haziran 2012'de atılan Özde City Evleri'nde 2+1 dairelerin alanları 98 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 140 metrekare olarak belirlendi. Proje, 6 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Toplam 96 adet dairenin yer aldığı Tuzla Özde City'de;  satışı devam eden 2+1 dairelerin fiyatları 190 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Sosyal imkanları arasında; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor kompleksi bulunan Özde City Tuzla'da teslimler Mart...