02 / 05 / 2024

Özdemir Çakacak mersin

Özdemir Çakacak mersin

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Özdemir Çakacak Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir? İşte Mersin'in yeni valisi Özdemir Çakacak...

Kayseri-Mersin demiryolu hattının tadilatı mecliste!

Kayseri-Mersin arasında bulunan demiryolu hattının tadilatı ve yük taşımacılığı ücretleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Mersin'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Mersin’de gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ilgili kurum temsilcileriyle birlikte yaptığı toplantıda, planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı.

Özdemir Çakacak, Mersin Kentsel Tasarım projesini anlattı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Kentsel Tasarım Projesi hakkında bilgi aldı.

Mersin Pamukluk Barajı projesinin yüzde 84'ü tamamlandı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yapımı devam eden Tarsus Pamukluk Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, "Yaklaşık yüzde 84'ü tamamlanan projenin bir an önce bitirilerek faaliyete geçmesi amacıyla çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Mersin Sorgun Barajı inşaatına 60 milyon TL'lik katkı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Erdemli ilçesi Sorgun Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Sorgun Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Arkeoloji Müzesi inşaatı ne durumda?

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak 'Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi' inşaat alanını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.Müze tamamlandığında bünyesinde sergileme ve depolama alanlarının yanı sıra aktivite alanlarına da yer verilecek.

Lütfü Elvan Mersin projelerini açıkladı!

MERSİN Ekonomi Platformu (MEP), Vali Özdemir Çakacak başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir araya gelerek kentin sorunlarını görüştü. Bakan Elvan, toplantıda Mersin'i ilgilendiren yatırım ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Mersin Şehir Hastanesi Mart 2016'da tamamlanacak!

Mersin Şehir Hastanesi’ndeki inşaat çalışmalarının 2016 yılı Mart ayında tamamlanacağı bildirildi. Çakacak, ’Mersin Entegre Sağlık Kampüsü’ndeki çalışmalar ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve firma yetkilileriyle bir araya geldi.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Mersin'de Katılımcı Kentsel Planlama ve Kent Konseyleri Çalıştayı düzenlenecek!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Kent Konseylerinin başarılı çalışmalar yürütmesi halinde kentin gelişimi ve kalkınmasında önemli rol oynayabileceğini söyledi.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Özdemir Çakacak mersin Haberi

Özdemir Çakacak mersin

Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir?

Özdemir Çakacak, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Mersin'in yeni Valisi Özdemir Çakacak kimdir?


Özdemir Çakacak, 1960 yılında Adapazarı'nda doğdu.  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun oldu. 1985 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine katıldı.


Mustafakemalpaşa ve Savaştepe Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Konya-Taşkent, Erzurum-Pazaryolu ve Yozgat-Akmağdeni İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında KİHBİ Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü, APK Kurul Başkanlığında Daire Başkanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Mesleki inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere 1 yıl süreyle ABD'ye gönderildi. MGK Genel Sekreterliği'nde Kamu Diplomasisi Kursu'na katıldı. Afet Zararlarının Azaltılması konusunda Japonya'da incelemelerde bulundu. NATO Acil...