30 / 04 / 2024

Özdemir Çakacak taşkuyu mağarasını gezdi

Özdemir Çakacak taşkuyu mağarasını gezdi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Mersin'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Mersin’de gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ilgili kurum temsilcileriyle birlikte yaptığı toplantıda, planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı.

Özdemir Çakacak, Mersin Kentsel Tasarım projesini anlattı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Kentsel Tasarım Projesi hakkında bilgi aldı.

Mersin Pamukluk Barajı projesinin yüzde 84'ü tamamlandı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yapımı devam eden Tarsus Pamukluk Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, "Yaklaşık yüzde 84'ü tamamlanan projenin bir an önce bitirilerek faaliyete geçmesi amacıyla çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Mersin Sorgun Barajı inşaatına 60 milyon TL'lik katkı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Erdemli ilçesi Sorgun Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Sorgun Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Arkeoloji Müzesi inşaatı ne durumda?

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak 'Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi' inşaat alanını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.Müze tamamlandığında bünyesinde sergileme ve depolama alanlarının yanı sıra aktivite alanlarına da yer verilecek.

Lütfü Elvan Mersin projelerini açıkladı!

MERSİN Ekonomi Platformu (MEP), Vali Özdemir Çakacak başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir araya gelerek kentin sorunlarını görüştü. Bakan Elvan, toplantıda Mersin'i ilgilendiren yatırım ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Özdemir Country Balıkesir'de yüzde 1 KDV'yle!

Özdemir Country projesinde dairelerin alanları 31,74 metrekareden başlıyor 189,72 metrekareye kadar ulaşıyor. 8 blok halinde yükselen projede toplamda 198 daire yer alıyor.

Akçay Özdemir Country'de 2+1 daireler 170 bin TL'ye!

Özdemir Country'de toplamda 198 adet daire yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Akçay Özdemir Country'de 133 bin TL'ye 1+1!

Balıkesir Akçay'da Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Özdemir Country projesinde 198 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 133 bin TL'den başlıyor.

Özdemir Country'de yüzde 1 KDV'yle 80 bin TL'ye!

Özdemir Country projesinde daire seçenekleri stüdyo ile 4 oda 1 salon arasında değişiklik gösteriyor. Balıkesir'e bağlı Akçay'da hayata geçirilen projede fiyatlarda yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Balıkesir Özdemir Country'de banka kredili ödeme imkanıyla!

Balıkesir'e bağlı Akçay'da inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 31,74 metrekare ile 189,72 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 198 adet daireden meydana gelen Özdemir Country'de 1+0 ile 4+1 arasında daireler bulunuyor.

Akçay Özdemir Country'de hemen teslim daireler!

Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Özdemir Country projesinde toplam 198 adet daire bulunuyor. Fiyatların 80 bin TL'den başladığı proje 8 bloktan oluşuyor.

Özdemir Çakacak taşkuyu mağarasını gezdi Haberi

Özdemir Çakacak taşkuyu mağarasını gezdi


Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti. 


2006 yılında Eshab-ı Kehfin eteklerinde ortaya çıkartılan Taşkuyu Mağarası'nda yapılan incelemeye Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve MTSOB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli de katıldı.  Geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan mağaraya hayran kalan Valimiz, eşsiz bir kültür mirası olarak nitelendirdiği mağaranın Mersin'in turizm kenti kimliğini zenginleştireceğini ve Mersin inanç turizmi için çok önemli bir değer teşkil ettiğini dile...