04 / 05 / 2024

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulsamet Özdemir ve Muhammed Üveys Özdemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Yılmaz tarafından kuruldu.

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Yurdakan tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüşa Niyazi Çolak tarafından kuruldu.

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın ve Özden Bilgiş ortaklığında kuruldu.

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulsamet Özdemir ve Muhammed Üveys Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt ve montaj işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yeşiltepe Mh.Tansel Cd.N.40 A/1...