23 / 08 / 2024

Özden Karaahmetoğlu

Özden Karaahmetoğlu

Egesun Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özden Karaahmetoğlu, Şule Saruhanlıoğlu, Mehmet Kırdar Saruhanlıoğlu, Zeynep Nur Saruhanlıoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

Konut satış piyasasına disiplin geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmelik taslağı ile ikinci el konut satışlarına ilişkin piyasadaki düzensizlik olgunlaşıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Realty World İcra Kurulu Üyesi Özden Efeoğlu, yeni düzenlemenin yasalaşmasını istediklerini söyledi..

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Akşıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, gözden uzak olmayı tercih etti. İstanbul’da da sakin bir semtte yaşayan ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’la Miami’deki Fisher Adası’ndan villa aldı.

Beyoğlu'nda çökmek üzere olan çok bina var!

BEYOĞLU’nda önceki gün çöken iki binanın enkazı görevliler tarafından kaldırıldı. Esnaf, “Yıkılan binaların altındaki dükkânlarda tadilat çalışması yapılıyordu. Çökme bu yüzden olabilir. Çevrede benzer onlarca bina var. Tehlike saçıyorlar” dedi.

Zeki Toçoğlu: İmar konusunda çok hassasız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe belediyesi ile her geçen gün gelişimini sürdüren bir şehiriz. Ortalama 30 yılda bir deprem yaşıyoruz, bu yüzden imar konusunda çok hassas davranıyoruz" dedi

21 bin fotoğraf karesiyle 4 Mevsim İstanbul belgeseli!

Yönetmen Cüneyt Karaahmetoğlu, "5 Asır Sonra Sinan'ın Minarelerinden 4 Mevsim İstanbul" belgeseliyle, İstanbul'un 4 mevsimini anlattı. İşte 21 bin fotoğraf karesiyle 4 Mevsim İstanbul belgeseli...

Varen Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varen Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaahmetoğlu, İskender Albayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Aydın Ekşi İş Merkezi'nde kuruldu.

Realty World Ankara'da eğitimlere devam ediyor!

Şahap Kıvılcım, Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Ozansoy ve Kurumsal İş Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu ev sahipliğinde Ankara’da bulunan ofis sahiplerine ve gayrimenkul danışmanlarına başlangıç eğitimi verildi.

Çotanak Arena'nın proje çalışmaları devam ediyor!

Çağatay Kılıç, Çotanak Arena ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kılıç, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda Çotanak Arena Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Özden Karaahmetoğlu Haberi

Özden Karaahmetoğlu

Egesun Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özden Karaahmetoğlu, Şule Saruhanlıoğlu, Mehmet Kırdar Saruhanlıoğlu, Zeynep Nur Saruhanlıoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. 


Egesun Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Egesun Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Aygünler İş Merkezi,...