02 / 05 / 2024

Özdilek Center istanbul

Özdilek Center istanbul

İstanbul iş dünyasının kalbi Levent' te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul, 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor...

Özdilek Center 2014 yılında faaliyete geçecek!

Özdilek, İstanbul’un kalbi Levent Büyükdere Caddesi’nde yer alan Özdilek Center, 2014 yılında tama­mıyla faaliyete geçecek. 27 bin m2 arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center; AVM, otel ve iş merkezinden oluşuyor...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Özdilek AVM bayramda açık mı?

Özdilek AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM bayramda açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

Legoland Discovery Center Forum İstanbul'da açılıyor!

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND Discovery Center'ı, 2015 yazında Forum İstanbul'da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Özdilek Center istanbul Haberi

Özdilek Center istanbul

Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek Holding, İstanbul'daki ilk projesini hayata geçiriyor. 



İstanbul iş dünyasının kalbi Levent'te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul, 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor.


Basın Toplantısı Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in katılımıyla...