02 / 05 / 2024

özdilek center mağazaları

özdilek center mağazaları

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı.

Özdilek Park İstanbul AVM hizmete açıldı!

İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesinde hayata geçirilen Özdilek Center AVM'nin açılışı 12 Eylül Cuma günü (bugün) gerçekleşti. Proje, Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında konumlanıyor...

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Özdilek Center açıldı!

AVM, otel ve plazadan oluşan ‘Özdilek Center’, hizmete girdi. İstanbul Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor...

Özdilek Center hizmete açıldı!

AVM, otel ve plazadan oluşan ‘Özdilek Center’, hizmete girdi. İstanbul Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor...

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

özdilek center mağazaları Haberi

özdilek center mağazaları

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Center projesinde görevli üst seviyede yöneticiler ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center karma projesi yatırımı ve Özdilek Holding'in hedefleri anlatıldı.İş ve hayatın merkezi olan Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 seçkin mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. İstanbul iş dünyasının kalbi Levent’te direk metro bağlantısıyla yerli ve yabancı misafirlerine en rahat ulaşımı sağlayacak olan Özdilek Center, alışveriş ve iş dünyasının prestij merkezi olmaya hazırlanıyor. Özdilek’e ait hipermarket, mağaza ve sinema...