07 / 05 / 2024

Özdilek gemlik

Özdilek gemlik

Özdilek AŞ tarafından Gemlik ilçesinde yaptırılacak 20 derslikli okul ile spor salonunun protokolü Bursa Valiliği'nde düzenlenen törenle imzalandı. Okulun Eylül 2015 'e kadar tamamlanması hedefleniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e spor tesisi!

Bütünşehir uygulamasının devreye girmesinden sonra ilçelerdeki yatırımlarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi ’nin Gemlik’te okullara yönelik yaptırdığı spor salonlarından ikincisinin inşaatı her geçen gün yükseliyor.

Gemlik'te Sosyal Yaşam Merkezi düzenlemeye girdi!

Gemlik'te Sosyal Yaşam Merkezi'nin çevresi belediye tarafından düzenleniyor. Gemlik Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi çevresinde de yeni yapılanmaya gidiyor.

Bursa Gemlik'te alt yapı ve kavşak çalışmaları devam ediyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde Sosyal Yaşam Merkezi’nin çevresi belediye tarafından düzenleniyor. Manastır Mevkii, Dr. Ziya Kaya, Eşref Dinçer ve Hamidiye mahallelerinde alt yapı, kavşak düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını devam ediyor..

Gemlik Belediyesi'nden güvenli şehir projesine destek!

Bursa Makine Mühendisleri Odası yöneticilerini ağırlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, odanın "Güvenli Şehir" projesine destek vereceklerini bildirdi.

Gemlik Körfezi çalışmaları 2 yıl içinde tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Körfezi'ni kirlilikten arındıracak olan projeleri Gemlik, Mudanya, Güzelyalı ve Gemsaz'da başlattı. Yatırımların maliyetinin 140 milyon lira olduğu açıklandı.

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Özdilek 6 bin 500 kişiye istihdam sağladı!

Hüseyin Özdilek 15 noktada 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarının altını çizdi. Özdilek "Yalova'da geçmişte aldığımız bir fabrikanın önüne 400 metrekare mağaza açtık. Yolda gelip geçenler sürekli mağazamıza uğrardı. Çok başardı bir yer oldu." dedi.

Gemlik Körfezi proje çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iki yıl içinde tamamlanması hedeflenen proje ile Gemlik Körfezi'ne arıtılmadan bir damla bile su bırakılmayacağını belirtti.

Övgün Ahmet Ercan: Gemlik yamaçlara doğru taşınmalı!

Geçtiğimiz ay yaptığı Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile Bursa'daki kentsel dönüşümün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi bu kez Gemlik Kentsel Dönüşümünü masaya yatırdı.

Ahmet Ercan: İmralı depremi Gemlik'i etkiler!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan, İmralı Adası yakınlarında 6.2 ila 6.6 büyüklüğünde bir deprem beklendiğini ve bunun Gemlik'i de etkileyeceğini söyledi.

Prof.Ercan: Deprem Gemlik'te 11 bin binayı yıkabilir

İTÜ Jeofizik Bölümü'nden Prof.Dr. Ahmet Ercan, İmralı Adası yakınlarında 6.2 ile 6.6 arasında değişen büyüklüğünde bir deprem beklendiğini, Gemlik’in de etkileyeceğini söyledi.

Gemlik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Gemlik Belediyesi tarafından Hisar Mahallesi'nde bulunan otel arsasının satışı 4 milyon 500 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek. İhale 20 Mart 2015 Cuma günü saat 10:00'da Gemlik Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşecek.

Gemlik Cihatlı Köyü imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı' askıya çıktı...

Özdilek gemlik Haberi

Özdilek gemlik


Özdilek AŞ tarafından Gemlik ilçesinde yaptırılacak 20 derslikli okul ile spor salonunun protokolü Bursa Valiliği'nde düzenlenen törenle imzalandı. Protokole Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Özdilek AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek imza koydu. Protokol kapsamında temeli en kısa sürede atılacak olan okulun Eylül 2015'e kadar tamamlanması hedefleniyor. Bugün gelinen noktada yılda yaklaşık 40 milyon dolarlık havlu ihracatları bulunduğunu, devlete 100 milyon TL vergi ödediklerini ve 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Özdilek, "Her işin başı eğitimdir. Gelişmiş ülkelere baktığımızda doğru organizasyon ve planlama ile üretim ve verimliliğin arttığını görüyoruz. Gelecek nesillere refah payı artmış bir ülke bırakmak ve eğitime destek olmak her iş adamının görevidir. Bu doğrultuda 8'inci okulumuzu 20 derslikli bir imam...