30 / 04 / 2024

Özdilek Özcan

Özdilek Özcan

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Niksar ve Çamiçi Yaylası'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Çamiçi Yaylası Göleti Projesinin" programa alındığını ve ihalesinin bu yıl içinde yapılacağının müjdesini vererek, Niksar ve Çamiçi Yaylası'nın içme suyu sorununun tamamen ortadan kalkacağını söyledi.

Niksar 4. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi açıklandı!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, 4. Etap TOKİ'nin ihalesinin 8 Ağustos'ta yapılacağını dile getirdi.

Niksar'a TOKİ müjdesi!

TOKAT’ın Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’dan emekliler için 4’üncü etap TOKİ yapılacağı müjdesini verdi.

Tokat Niksar'a Hanımlar Yaşam Merkezi müjdesi!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’da en yakın zamanda “Hanımlar Yaşam Merkezi” için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Tokat-Niksar yolunda çalışmalar sürüyor!

Doğuş İnşaat Tokat-Niksar Yolu Proje Müdürü Murat Küçükyoldaş, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

Tokat Niksar Kent Vadi projesinde geri sayım başladı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde 2016 yılında yapımına başlanması planlanan “Niksar Kent Vadi” projesinde geri sayım başladı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’a nefes aldıracak proje olan Kent Vadi projesinin yapımına 2016 ilk yarısında yapılacağını

Tokat Niksar'da yeni otogar projesi için düğmeye basıldı!

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Özdilek Özcan: Alt yapı sorunumuzu kökten çözeceğiz!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Özcan mahallelere 1,5 yılda yaklaşık 4 Milyon TL’lik hizmet yaptıklarını belirtti.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

Mehmet Özcan: Isı yalıtımı dünya dünya için hayati önem taşıyor!

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Özdilek Özcan Haberi

Özdilek Özcan

Konu hakkında açıklamalar da bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “İlçemizde büyüyen bir otogar sorunumuz var. Bu sorunu da hep beraber istişare ile aşacağız. Şimdi bu konuda istişare toplantıları düzenliyoruz. Otogar nereye yapılsın diye halkımıza soruyoruz. Halkımızla alacağımız karar sonucunda yapılacak yer konusunda karar kılmış olacağız. Bu projemiz için meclis toplantısında karar alarak, kredi çekmek için İller Bankasına başvuru yaptık. Kredimiz hazır, ihale yapmamız kaldı sadece”...