30 / 04 / 2024

Özdilek Park etkinlikleri

Özdilek Park etkinlikleri

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Bursa, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 23:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Çankaya Özgecan Aslan Parkı açıldı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Özgecan Aslan Parkı ve Anıt Heykeli açıldı. Geçen yıl vahşi bir cinayetle yaşamdan koparılan 19 yaşındaki Özgecan Aslan adı Çankaya’da yaşayacak.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antalya Özdilek Park hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Antalya Özdilek Park bayramda kaçta açılacak? Antalya Özdilek Park bayramda kaça kadar açık?

Özdilek Park etkinlikleri Haberi

Özdilek Park etkinlikleri

İmza günü ve mini konser ile hayranlarının karşısına çıkacak Gülşen, şarkılarıyla ÖzdilekPark İstanbul ziyaretçilerini coşturacak.

Açıldığı ilk günden itibaren, İstanbulluların gözde alışveriş merkezleri arasında yer almayı başaran ÖzdilekPark İstanbul, içinde bulundurduğu önemli markalar ile alışveriş tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Organize edilen etkinlikleri ile de AVM misafirlerinin keyifli anlar geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, şarkılarıyla, tarzıyla sevenlerinin beğenisini kazanan Gülşen’i hayranlarıyla bir araya getirecek.

Albümleri ve şarkılarıyla müzik dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan Gülşen, 30 Kasım Pazar akşamı saat 17.00’de ÖzdilekPark İstanbul’da hayranlarıyla bir araya gelecek. İmza günü ardından, yıla damgasını vuran şarkılarını seslendirecek Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar...